КАМПАНИИ  „Югстрой“ ООД

 


 

За втора поредна година фирма „Югстрой“ООД организира благотворителна кампания „ВЕЛИКДЕН ЗА ВСИЧКИ“2018 год. Със събраните средства от нашите кутии,  ние закупихме продукти от първа необходимост за всяко едно домакинство.Така ние успяхме да си създадем традиция ,която да правим всяка година и да помагаме на хора в нужда!

 

 

 

Нека бъдем съпричастни и се включим в благотворителната кампания „Заедно можем повече“.


Да изчистим България за един ден ! Да се включим в кампанията за един по-чист и красив град! 

 


Фирма „ЮГСТРОЙ“ ООД получи благодарствено писмо за оказаната помощ за осъществяване на празника на народно читалище „Орфей“ 1947  по случай 70 годишнината на читалището им.

 

 

 

 


Кампания „Великден за всички“ 2017 год.

„Югстрой“ пое инициатива тази година да организира своите служители да се включат и осъществят благотворителната кампания „ Великден за всички“ . Служителите дариха средства , с които бяха закупени необходими продукти за всяко домакинство и бяха раздадени на възрастни хора, многодетни семейства ,хора с увреждания и самотни майки.
Екипът благодари сърдечно и на дирекция „Социално подпомагане“ на г-жа Дора Бабачева – директор и г-н Велко Гогаджов за оказаното съдействие

 

кампания

.

 „Югстрой“ ООД стартира и реализира инициатива за намаляване на замърсяването на средата, в която живеем и работим – постепенно преминаване към изцяло електронен документооборот, разделно събиране,рециклиране,система от мерки за намаляване на потреблението на енергийни ресурси.